Slotenmakers, welke moet je kiezen?

(Inbraak) voorkomen is beter dan genezen…:

Er wordt in  Nederland veel ingebroken:  gemiddeld elke minuut vindt er een (poging tot) woninginbraak plaats, omgerekend per dag zijn dat zo’n 1400 woningen . Per jaar gaat het dus om ruim 500.000 pogingen en geslaagde inbraken. Ander wijze van benadering : eens in de tien jaar is elk huis in Nederland aan de beurt!  En ondanks deze , zeer bekende, gegevens is naar schatting 90% niet goed beveiligd ! Een woningbraak is altijd een vervelende en/of traumatische ervaring. Naast het feit dat er materiële schade is, Laptop (met foto’s!), tablet of juwelen van uw moeder…, is de emotionele schade vaak nog veel groter. Het gevoel van onveiligheid kan vaak nog maanden, zo niet jaren duren. Hierdoor kunnen ook nog eens slaapproblemen en angststoornissen ontstaan.

Ander punt van aandacht is als u een nieuwe woning betrekt: vervang dan op dag 1 al de cilinders, u weet namelijk nooit of de vorige bewoner (cq de ex-partner daarvan, etc ) aan U echt alle sleutels gegeven heeft, en als het fout gaat is het maar de grote vraag of uw verzekering uitkeert, er was tenslotte geen sprake van braak, wellicht heeft u zelf in beginsel ook geen idee of en hoe er iets verdwenen is. Voorkom deze ellende en denk vooruit,

deze tip geldt natuurlijk ook als u een nieuw bedrijfspand of kantoor(tje) huurt of koopt. Vervang de sloten/cilinders voor uw eigen exemplaren, en monteer bij vertrek weer de oude sloten/cilinders. zo hoeft U maar één keer te investeren in uw eigen veiligheid.

neem een politie-erkende slotenmaker voor uw inbraakpreventie en maatregelen:

Hoe kunt u een inbraak voorkomen? Door uw huis te laten controleren door een erkende slotenmaker. Met hedendaagse sloten  wordt een grote Barrière gelegd voor inbrekers. Met inbraakwerende sloten, kluizen en andere beveiligingsmaatregelen en -systemen kan de veiligheid van woningen en bedrijfspanden snel en significant verbeterd worden.

Naast het repareren en vervangen van sloten en of cilinders, of bijmaken van sleutels geeft een slotenmaker u ook graag goed advies over preventie van inbraak en diefstal. Inbrekers kiezen altijd voor de weg van de minste weerstand, als u goede maatregelen heeft genomen, lopen ze uw huis voorbij !

Uiteraard kunnen preventie en beveiligingsmaatregelen door de erkende slotenmaker gemonteerd worden. Ook als u bent buitengesloten ivm een gebroken sleutel, inbraakschade of een dichtgevallen deur kunt u rekenen op de 24-uur-service van de slotenmaker. Ook als u bent buitengesloten ivm sleutelpech, inbraakschade of een dichtgevallen deur kunt u rekenen op de 24-uur-service van de slotenmaker.

Waar vind ik een geschikte en politie-erkende slotenmaker?

Via bijvoorbeeld 112 Slotenmaker vindt u gemakkelijk een erkende Slotenmaker in uw regio. Door het gehele land zijn capabele en betrouwbare slotenmakers aangesloten die door middel van een 24-uur-service altijd paraat staan, en met een transparant tarieven heeft U bij de erkende slotenmaker geen verrassing.

Wat kost een Slotenmaker

Vraag altijd van te voren wat het zal gaan kosten , als men daar geen duidelijk antwoord op kan geven van te voren … bel dan een ander bedrijf. Ga niet met ieder bedrijf in zee, niet iedereen is uw vertrouwen waard :

alleen maar contant betalen…Niet doenPin apparaat doet het niet…. Bel een ander!  Vage factuur … bel de politie !

Laat u niet verassen en overschat de huidige staat van veiligheid van uw huis of bedrijfspand niet. Controleer preventief, beveilig uw eigendom optimaal en geef inbrekers gewoon geen kans. De politie erkende  slotenmaker, dus met het PKVW keurmerk, is hierbij absoluut geen overbodige luxe.