Een bedrijfspand of woning veiliger maken

Een bedrijfspand of woning veiliger maken

De meeste inbraken worden in Amsterdam uitgevoerd door gelegenheidsinbrekers. Gelegenheidsinbrekers hebben weinig verstand van inbreken en maken een raam of deur vaak met geweld open. Gelegenheidsinbrekers zijn zowel bij bedrijfspanden als woningen gemakkelijk te weren. Laat de tips uit dit artikel je inspireren om de beveiliging binnen jouw woning te verbeteren. Het aantal inbraken neemt in Amsterdam nog steeds toe, preventie blijft het belangrijkste advies van de Amsterdamse politie om inbrekers voor te blijven.

Tips van een slotenmaker uit Amsterdam

Met deze tips kun je jouw pand of woning in Amsterdam (en ook daarbuiten) beter beveiligen. De tips zijn samen met een Slotenmaker samengesteld, een slotenmaker heeft dagelijks te maken met inbraken en weet hierdoor precies wat je moet doen om een woning goed te beveiligen.

–       Neem de meeste waardevolle spullen mee naar je slaapkamer, een inbreker komt hier gelukkig meestal niet (of kluis binnen een bedrijfspand)

–       Vraag buren om op jouw huis te letten wanneer je op vakantie bent (bedrijven in de omgeving)

–       Zorg voor voldoende verlichting wanneer je niet thuis bent, zowel in de tuin als in de binnenruimte

–       Berg containers, ladders en andere hulpmiddelen op, een inbreker laat het zich graag gemakkelijk maken

–       Doe de deur altijd op slot wanneer je er niet bent en ook in de nacht

–       Sluit ramen en deuren altijd af wanneer je weg bent of in de tuin zit, ook op de eerste of tweede verdieping moet je dit doen

De bovenstaande tips helpen je om de beveiliging te verbeteren. Zorg echter dat ook het hang- en sluitwerk van de juiste kwaliteit is. Slotenmakers in Amsterdam zijn dagelijks beschikbaar om te controleren of jouw sloten nog aan de laatste eisen voldoen. Je kunt sloten laten controleren door slotenmaker, hierop ontvang je een advies om de sloten wel of niet te vervangen. Sloten bestaan er in verschillende gradaties, vaak is een duurder slot ook een beter slot. Sloten worden meestal door een keurmerk gekeurd om de kwaliteit te testen. Keurmerken maken gebruik van verschillende systemen om een slot goed te testen. Een inbreker is in principe instaat alle sloten te openen (een slotenmaker zal dit direct toegeven), het enige waar je winst op kunt pakken is de tijd die het duurt voordat een slot geopend wordt.

Het verschil tussen een bedrijfspand en woning

Een bedrijfspand heeft meestal extra maatregelen nodig om de veiligheid te waarborgen, hiervan zullen de kosten vaak hoger zijn. Een beveiligingsbedrijf kan je helpen om een alarmsysteem of camerabeveiliging te verzorgen. Heb je waardevolle voorraad in een kantoorruimte liggen? Dan is het zeker raadzaam om naar de beveiliging te kijken en spring je hier op een serieuzere manier mee om dan bij de eigen woning.

Slotenmakers, welke moet je kiezen?

(Inbraak) voorkomen is beter dan genezen…:

Er wordt in  Nederland veel ingebroken:  gemiddeld elke minuut vindt er een (poging tot) woninginbraak plaats, omgerekend per dag zijn dat zo’n 1400 woningen . Per jaar gaat het dus om ruim 500.000 pogingen en geslaagde inbraken. Ander wijze van benadering : eens in de tien jaar is elk huis in Nederland aan de beurt!  En ondanks deze , zeer bekende, gegevens is naar schatting 90% niet goed beveiligd ! Een woningbraak is altijd een vervelende en/of traumatische ervaring. Naast het feit dat er materiële schade is, Laptop (met foto’s!), tablet of juwelen van uw moeder…, is de emotionele schade vaak nog veel groter. Het gevoel van onveiligheid kan vaak nog maanden, zo niet jaren duren. Hierdoor kunnen ook nog eens slaapproblemen en angststoornissen ontstaan.

Ander punt van aandacht is als u een nieuwe woning betrekt: vervang dan op dag 1 al de cilinders, u weet namelijk nooit of de vorige bewoner (cq de ex-partner daarvan, etc ) aan U echt alle sleutels gegeven heeft, en als het fout gaat is het maar de grote vraag of uw verzekering uitkeert, er was tenslotte geen sprake van braak, wellicht heeft u zelf in beginsel ook geen idee of en hoe er iets verdwenen is. Voorkom deze ellende en denk vooruit,

deze tip geldt natuurlijk ook als u een nieuw bedrijfspand of kantoor(tje) huurt of koopt. Vervang de sloten/cilinders voor uw eigen exemplaren, en monteer bij vertrek weer de oude sloten/cilinders. zo hoeft U maar één keer te investeren in uw eigen veiligheid.

neem een politie-erkende slotenmaker voor uw inbraakpreventie en maatregelen:

Hoe kunt u een inbraak voorkomen? Door uw huis te laten controleren door een erkende slotenmaker. Met hedendaagse sloten  wordt een grote Barrière gelegd voor inbrekers. Met inbraakwerende sloten, kluizen en andere beveiligingsmaatregelen en -systemen kan de veiligheid van woningen en bedrijfspanden snel en significant verbeterd worden.

Naast het repareren en vervangen van sloten en of cilinders, of bijmaken van sleutels geeft een slotenmaker u ook graag goed advies over preventie van inbraak en diefstal. Inbrekers kiezen altijd voor de weg van de minste weerstand, als u goede maatregelen heeft genomen, lopen ze uw huis voorbij !

Uiteraard kunnen preventie en beveiligingsmaatregelen door de erkende slotenmaker gemonteerd worden. Ook als u bent buitengesloten ivm een gebroken sleutel, inbraakschade of een dichtgevallen deur kunt u rekenen op de 24-uur-service van de slotenmaker. Ook als u bent buitengesloten ivm sleutelpech, inbraakschade of een dichtgevallen deur kunt u rekenen op de 24-uur-service van de slotenmaker.

Waar vind ik een geschikte en politie-erkende slotenmaker?

Via bijvoorbeeld 112 Slotenmaker vindt u gemakkelijk een erkende Slotenmaker in uw regio. Door het gehele land zijn capabele en betrouwbare slotenmakers aangesloten die door middel van een 24-uur-service altijd paraat staan, en met een transparant tarieven heeft U bij de erkende slotenmaker geen verrassing.

Wat kost een Slotenmaker

Vraag altijd van te voren wat het zal gaan kosten , als men daar geen duidelijk antwoord op kan geven van te voren … bel dan een ander bedrijf. Ga niet met ieder bedrijf in zee, niet iedereen is uw vertrouwen waard :

alleen maar contant betalen…Niet doenPin apparaat doet het niet…. Bel een ander!  Vage factuur … bel de politie !

Laat u niet verassen en overschat de huidige staat van veiligheid van uw huis of bedrijfspand niet. Controleer preventief, beveilig uw eigendom optimaal en geef inbrekers gewoon geen kans. De politie erkende  slotenmaker, dus met het PKVW keurmerk, is hierbij absoluut geen overbodige luxe.

Wat doet een timmerman?

Bent u bezig met verbouwing, wilt u graag uw huis laten renoveren of een nieuwbouw aanbouwen. Of bent u tevreden met uw huis maar zijn er een paar problemen met het onderhoud? Dan kunt u het beste een vakkundig timmerman inhuren. Een timmerman werkt met vakmanschap, kwaliteit, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Een paar voorbeelden van opdrachten die u aan uw timmerman kunt geven zijn de volgende: een timmerman
• vervangt vloeren
• wanden
• legt kozijnen aan
• deuren
• ramen
• Dakconstructies
• meubels en blokhutten
Dit is natuurlijk nog lang niet alles. Een timmerman heeft een brede variatie met veel mogelijkheden en is daarom goed voor al uw opdrachten als het gaat om uw huis.

Nieuwbouw, renovatie en onderhoud

Het opbouwen van een geheel nieuw huis kost tijd moeite en geld. Maar u zult uiteindelijk versteld staan van het resultaat. Uw nieuwe woning zal modern zijn. Ze zullen te werk gaan met het beste materiaal. Uw woning zal van goede kwaliteit zijn. Voor renovatie geld hetzelfde. Is uw huis niet meer in goede staat en word het oud? Dan zorgt het timmerbedrijf ervoor dat het weer opgebouwd wordt tot een woning van goede kwaliteit dat nog jaren mee zal gaan. Ze zullen dit doen met professionaliteit zodat u zeer tevreden zult zijn met het uiteindelijke resultaat. Als u verder tevreden bent met uw huis maar er zijn een paar dingen mis met het onderhoud dan is een timmerbedrijf ook geschikt voor u. Een erkend timmerman zal al u problemen oplossen en er voor zorgen dat u en uw huis niet meer hoeven te leiden onder slecht onderhoud.

Binnenwerk

Een paar voorbeelden van binnenwerk zijn bijvoorbeeld:
• het plaatsen van een nieuwe vloer
• het maken van nieuwe meubels
• het leveren en plaatsen van nieuwe binnendeuren
• het sluitend maken van keukenkasten
• ramen
• deuren en kasten
• het plaatsen van plinten
• het vernieuwen van bijvoorbeeld slaapkamers
• Isoleren
• meubels op maat laten maken
Dit zijn natuurlijk niet alle werkzaamheden die een timmerman binnen bij u kan doen. Dit zijn enkel de meest voorkomende voorbeelden.

Buitenwerk

Het plaatsen van:
• Buitendeuren
• Ramen
• Kozijnen
• Lichtstraten
• Dakramen
• Poorten
• Dakkapellen
• het aanleggen van een veranda of overkapping
Dit zijn de meest voorkomende voorbeelden als het gaat om buitenwerk.

verbouwing door een timmerman

Bent u geïnteresseerd in een verbouwing door een timmerman? Neem dan nu contact op met een erkend timmerbedrijf bij u in de buurt en bespreek met hun uw wensen en problemen dan zullen zij komen met een oplossing.

Kunststof kozijnen

Het aanbrengen van kunststof kozijnen in uw dakkapel of ergens anders op uw woning moet gedaan worden met de juiste secuurheid en kwaliteit. U kunt deze kwaliteit gegarandeerd krijgen wanneer u dit door een professioneel bedrijf laat doen dat hierin gespecialiseerd is. Kunststof kozijnen prijzen hangen af van de prijzen die deze bedrijven hanteren. Echter kunt u ervoor zorgen dat deze prijzen aanzienlijk laag zullen zijn, dankzij de mogelijkheid tot het vergelijken van offertes die door verschillende bedrijven gestuurd worden. Deze offertes kunt u afzonderlijk aanvragen bij al deze gespecialiseerde bedrijven, zodat u uiteindelijk uw gewenste kunststof kozijnen zult hebben. Echter is het veel gemakkelijker om via deze website een offerteaanvraag te doen. Deze aanvraag wordt dan verzonden naar zes bedrijven bij u in de buurt.

Binnen enkele dagen ontvangt u van hen allen een offerte voor het aanbrengen van kunststof kozijnen. Zo zal bij u snel duidelijk zijn wat de kunststof kozijnen prijs zal bedragen.

Om gegarandeerd te zijn van de juiste kwaliteit voor de laagste prijs, zult u moeten zorgen dat er uiteindelijk gekozen wordt voor een bedrijf dat zowel kwaliteit levert als lage prijzen hanteert. Via deze website zal de offerteaanvraag belanden bij zes bedrijven welke allen lage prijzen en goede kwaliteit leveren. Zo weet u zeker dat u bij de laagste prijs ook nog steeds de beste kwaliteit kunststof kozijnen zult krijgen.

Kunststof kozijnen hebben een hoge duurzaamheid, omdat deze voor tientallen jaren geen onderhoud nodig hebben. Dit is een aanzienlijk verschil met de volledig houten kozijnen die vroeger bij woningen aangebracht waren. Om de woning een stuk duurzamer te maken is het noodzakelijk om de kunststof kozijnen aan te laten brengen. Kunststof kozijnen prijs hangt af van de grootte van uw kozijnen, omdat deze vanzelfsprekend bij alle woning verschillen. Door het versturen van een offerteaanvraag kunt u hier echter snel antwoord op krijgen.
Kunststof kozijnen prijzen verschillen bij alle aanbieders, omdat deze andere soorten kosten in rekening brengen. Toch is het fijn voor u wanneer u het bedrijf kiest dat de laagste prijs hanteert voor kunststof kozijnen, omdat u dan geen cent teveel uit hoeft te geven.

Natuurlijk is het niet gemakkelijk om de verschillende bedrijven bij u in de buurt te vinden en hierbij ook nog een offerte te verkrijgen. Het is daarom slim om via deze website de offerteaanvraag in te vullen met uw gegevens en uw wensen, zodat de bedrijven daar rekening mee kunnen houden wanneer zij de offerte opstellen voor u.