Het gebruik van stalramen

In vrijwel alle (paarden)stallen op een boerderij zijn zogenaamde stalramen geplaatst. Een stalraam is een relatief klein raam, dat is voorzien van gietijzeren spijlen. Tegenwoordig worden deze ramen fabrieksmatig geproduceerd, maar vroeger werden ze met de hand vervaardigd. De klassieke uitstraling is echter altijd behouden gebleven. Een stalraam kan over het algemeen worden geopend met zowel een kiep- als een draaistand. De ramen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en afmetingen, waardoor u altijd een raam kunt laten plaatsen dat past bij de stijl van uw boerderij en bij uw eigen smaak. Tegenwoordig zijn stalramen niet alleen vervaardigd van gietijzer, maar ook van bijvoorbeeld kunststof. Toch blijft een gietijzeren stalraam de meest authentieke look hebben.

Gebruik van een stalraam

Een stalraam is al decennialang in gebruik in de veehoudersindustrie. Eigenlijk elke stal heeft wel stalramen geïnstalleerd. Deze ramen zijn dan ook ideaal om de natuurlijke beluchting in de stal te reguleren. Door middel van de kiep- of draaistand, kan de toevoer van frisse lucht worden geregeld. Wilt u het raam extra laten afwerken, kies dan voor een extra binnenkozijn of voor een coating. Ook in de gietijzeren spijlen heeft u volop keuze. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een antiweefrek. Deze kenmerkt zich door de typische uitstraling, welke je in veel stallen ziet terugkomen.

Landelijke sfeer

Op een boerderij heerst al snel een landelijke sfeer. De rust en de ruimte maakt dat veel mensen het boerderijleven verkiezen boven een leven in de drukke stad. Om uw boerderij of stal in dit plaatje te laten passen, kiest u voor stijlvolle, klassieke stalramen. Een stalraam draagt bij aan de landelijke sfeer op uw boerderij. Heeft u specifieke wensen betreffende uw stalramen, dan is dat altijd mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan afwijkende afmetingen. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Wilt u een stalraam plaatsen in uw stal of paardenstal, neem dan eens een kijkje op internet naar de vele mogelijkheden

Slotenmakers, welke moet je kiezen?

(Inbraak) voorkomen is beter dan genezen…:

Er wordt in  Nederland veel ingebroken:  gemiddeld elke minuut vindt er een (poging tot) woninginbraak plaats, omgerekend per dag zijn dat zo’n 1400 woningen . Per jaar gaat het dus om ruim 500.000 pogingen en geslaagde inbraken. Ander wijze van benadering : eens in de tien jaar is elk huis in Nederland aan de beurt!  En ondanks deze , zeer bekende, gegevens is naar schatting 90% niet goed beveiligd ! Een woningbraak is altijd een vervelende en/of traumatische ervaring. Naast het feit dat er materiële schade is, Laptop (met foto’s!), tablet of juwelen van uw moeder…, is de emotionele schade vaak nog veel groter. Het gevoel van onveiligheid kan vaak nog maanden, zo niet jaren duren. Hierdoor kunnen ook nog eens slaapproblemen en angststoornissen ontstaan.

Ander punt van aandacht is als u een nieuwe woning betrekt: vervang dan op dag 1 al de cilinders, u weet namelijk nooit of de vorige bewoner (cq de ex-partner daarvan, etc ) aan U echt alle sleutels gegeven heeft, en als het fout gaat is het maar de grote vraag of uw verzekering uitkeert, er was tenslotte geen sprake van braak, wellicht heeft u zelf in beginsel ook geen idee of en hoe er iets verdwenen is. Voorkom deze ellende en denk vooruit,

deze tip geldt natuurlijk ook als u een nieuw bedrijfspand of kantoor(tje) huurt of koopt. Vervang de sloten/cilinders voor uw eigen exemplaren, en monteer bij vertrek weer de oude sloten/cilinders. zo hoeft U maar één keer te investeren in uw eigen veiligheid.

neem een politie-erkende slotenmaker voor uw inbraakpreventie en maatregelen:

Hoe kunt u een inbraak voorkomen? Door uw huis te laten controleren door een erkende slotenmaker. Met hedendaagse sloten  wordt een grote Barrière gelegd voor inbrekers. Met inbraakwerende sloten, kluizen en andere beveiligingsmaatregelen en -systemen kan de veiligheid van woningen en bedrijfspanden snel en significant verbeterd worden.

Naast het repareren en vervangen van sloten en of cilinders, of bijmaken van sleutels geeft een slotenmaker u ook graag goed advies over preventie van inbraak en diefstal. Inbrekers kiezen altijd voor de weg van de minste weerstand, als u goede maatregelen heeft genomen, lopen ze uw huis voorbij !

Uiteraard kunnen preventie en beveiligingsmaatregelen door de erkende slotenmaker gemonteerd worden. Ook als u bent buitengesloten ivm een gebroken sleutel, inbraakschade of een dichtgevallen deur kunt u rekenen op de 24-uur-service van de slotenmaker. Ook als u bent buitengesloten ivm sleutelpech, inbraakschade of een dichtgevallen deur kunt u rekenen op de 24-uur-service van de slotenmaker.

Waar vind ik een geschikte en politie-erkende slotenmaker?

Via bijvoorbeeld 112 Slotenmaker vindt u gemakkelijk een erkende Slotenmaker in uw regio. Door het gehele land zijn capabele en betrouwbare slotenmakers aangesloten die door middel van een 24-uur-service altijd paraat staan, en met een transparant tarieven heeft U bij de erkende slotenmaker geen verrassing.

Wat kost een Slotenmaker

Vraag altijd van te voren wat het zal gaan kosten , als men daar geen duidelijk antwoord op kan geven van te voren … bel dan een ander bedrijf. Ga niet met ieder bedrijf in zee, niet iedereen is uw vertrouwen waard :

alleen maar contant betalen…Niet doenPin apparaat doet het niet…. Bel een ander!  Vage factuur … bel de politie !

Laat u niet verassen en overschat de huidige staat van veiligheid van uw huis of bedrijfspand niet. Controleer preventief, beveilig uw eigendom optimaal en geef inbrekers gewoon geen kans. De politie erkende  slotenmaker, dus met het PKVW keurmerk, is hierbij absoluut geen overbodige luxe.

Wat doet een timmerman?

Bent u bezig met verbouwing, wilt u graag uw huis laten renoveren of een nieuwbouw aanbouwen. Of bent u tevreden met uw huis maar zijn er een paar problemen met het onderhoud? Dan kunt u het beste een vakkundig timmerman inhuren. Een timmerman werkt met vakmanschap, kwaliteit, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Een paar voorbeelden van opdrachten die u aan uw timmerman kunt geven zijn de volgende: een timmerman
• vervangt vloeren
• wanden
• legt kozijnen aan
• deuren
• ramen
• Dakconstructies
• meubels en blokhutten
Dit is natuurlijk nog lang niet alles. Een timmerman heeft een brede variatie met veel mogelijkheden en is daarom goed voor al uw opdrachten als het gaat om uw huis.

Nieuwbouw, renovatie en onderhoud

Het opbouwen van een geheel nieuw huis kost tijd moeite en geld. Maar u zult uiteindelijk versteld staan van het resultaat. Uw nieuwe woning zal modern zijn. Ze zullen te werk gaan met het beste materiaal. Uw woning zal van goede kwaliteit zijn. Voor renovatie geld hetzelfde. Is uw huis niet meer in goede staat en word het oud? Dan zorgt het timmerbedrijf ervoor dat het weer opgebouwd wordt tot een woning van goede kwaliteit dat nog jaren mee zal gaan. Ze zullen dit doen met professionaliteit zodat u zeer tevreden zult zijn met het uiteindelijke resultaat. Als u verder tevreden bent met uw huis maar er zijn een paar dingen mis met het onderhoud dan is een timmerbedrijf ook geschikt voor u. Een erkend timmerman zal al u problemen oplossen en er voor zorgen dat u en uw huis niet meer hoeven te leiden onder slecht onderhoud.

Binnenwerk

Een paar voorbeelden van binnenwerk zijn bijvoorbeeld:
• het plaatsen van een nieuwe vloer
• het maken van nieuwe meubels
• het leveren en plaatsen van nieuwe binnendeuren
• het sluitend maken van keukenkasten
• ramen
• deuren en kasten
• het plaatsen van plinten
• het vernieuwen van bijvoorbeeld slaapkamers
• Isoleren
• meubels op maat laten maken
Dit zijn natuurlijk niet alle werkzaamheden die een timmerman binnen bij u kan doen. Dit zijn enkel de meest voorkomende voorbeelden.

Buitenwerk

Het plaatsen van:
• Buitendeuren
• Ramen
• Kozijnen
• Lichtstraten
• Dakramen
• Poorten
• Dakkapellen
• het aanleggen van een veranda of overkapping
Dit zijn de meest voorkomende voorbeelden als het gaat om buitenwerk.

verbouwing door een timmerman

Bent u geïnteresseerd in een verbouwing door een timmerman? Neem dan nu contact op met een erkend timmerbedrijf bij u in de buurt en bespreek met hun uw wensen en problemen dan zullen zij komen met een oplossing.

RAMEN OM DOORHEEN TE STAREN

Als de zon weer begint te schijnen is het toch wel te zien dat de ramen niet meer zo schoon zijn.  Ze zitten vol zand en andere viezigheden.  Dus is het tijd om de ramen te gaan zemen. Voor veel mensen is het een flinke stap om er mee te beginnen, want vaak laat het zemen strepen achter en kun je weer opnieuw beginnen. Daarom hier 9 tips om de ramen streeploos schoon te krijgen.

1. Bewolkte dag

Zeem de ramen op een dag dat de zon zich niet laat zien en het bewolkt is buiten. De zon zorgt er namelijk voor dat het water en het sop snel opdrogen waardoor er zeepresten ontstaan en er strepen te zien zijn.

2. Van boven naar beneden

Het slimste is om van boven naar beneden te werken. Zo voorkom je dat er (vuile) druppels naar beneden glijden op de plekken waar je net bent geweest. Dat is natuurlijk zonde van je werk.

3. Een trekker

Het is aan te raden om een trekker te gebruiken tijdens het ramen zemen. En een trekker met een lange steel is helemaal handig. Zo kom je ook makkelijker bij dat ene hoekje die je anders misschien wel over slaat.

4. Oude t-shirts komen van pas

Misschien klinkt het gek, maar een oud t-shirt kan echt helpen om de ramen goed schoon te krijgen. Oude t-shirts pluizen niet en werken absorberend. Handige en simpele truc dus om de ramen mee te wassen.

5. Pas op voor je houtwerk

Zorg ervoor dat er geen of zo weinig mogelijk schoonmaakmiddel en water op het houtwerk komt. Dit kan het houtwerk beschadigen. Gebruik daarom steeds een klein beetje schoonmaakmiddel en spray af en toe iets bij in plaats van gelijk het hele raam in te sprayen.

6. Wattenstaafjes voor de hoekjes

Vaak zitten er bij de randen van ramen veel vuil. Dit is lastig weg te krijgen met een spons of een trekker. Daarom is het handig om wattenstaafjes te gebruiken voor deze lastige plekken. Door een schone rand ziet gelijk het hele raam er schoner uit.

7. Het perfecte schoonmaakmiddel

Om de ramen mooi te laten glanzen kun je zelf een effectief schoonmaakmiddel maken. Meng 1 kopje water, 1 kop ontsmettingsmiddel en 1 eetlepel azijn met elkaar. Dit is een goed middel om de ramen schoon te krijgen. Ook een scheutje glasspoelmiddel in de normale emmer water kan een verschil maken.

8. Toch nog strepen

Heb je ondanks deze tips nog steeds strepen? Gebruik dan oude kranten. Maak een prop van een krant en wrijf deze over het raam. Daarna is er geen streep meer te zien.

9. Neem de tijd

Voor een perfect resultaat is het belangrijk dat je even de tijd neemt om de ramen te zemen. Met een muziekje erbij en wat frisse lucht wordt de klus toch nog een stuk leuker. Kun je deze klus nog steeds niet waarderen en blijf je het maar uitstellen? Misschien is het dan een idee om er iemand voor in te huren.  Misschien kan deze hulp naast de ramen zemen en ook wel andere huishoudelijke klussen voor je oppakken.

Kunststof kozijnen

Het aanbrengen van kunststof kozijnen in uw dakkapel of ergens anders op uw woning moet gedaan worden met de juiste secuurheid en kwaliteit. U kunt deze kwaliteit gegarandeerd krijgen wanneer u dit door een professioneel bedrijf laat doen dat hierin gespecialiseerd is. Kunststof kozijnen prijzen hangen af van de prijzen die deze bedrijven hanteren. Echter kunt u ervoor zorgen dat deze prijzen aanzienlijk laag zullen zijn, dankzij de mogelijkheid tot het vergelijken van offertes die door verschillende bedrijven gestuurd worden. Deze offertes kunt u afzonderlijk aanvragen bij al deze gespecialiseerde bedrijven, zodat u uiteindelijk uw gewenste kunststof kozijnen zult hebben. Echter is het veel gemakkelijker om via deze website een offerteaanvraag te doen. Deze aanvraag wordt dan verzonden naar zes bedrijven bij u in de buurt.

Binnen enkele dagen ontvangt u van hen allen een offerte voor het aanbrengen van kunststof kozijnen. Zo zal bij u snel duidelijk zijn wat de kunststof kozijnen prijs zal bedragen.

Om gegarandeerd te zijn van de juiste kwaliteit voor de laagste prijs, zult u moeten zorgen dat er uiteindelijk gekozen wordt voor een bedrijf dat zowel kwaliteit levert als lage prijzen hanteert. Via deze website zal de offerteaanvraag belanden bij zes bedrijven welke allen lage prijzen en goede kwaliteit leveren. Zo weet u zeker dat u bij de laagste prijs ook nog steeds de beste kwaliteit kunststof kozijnen zult krijgen.

Kunststof kozijnen hebben een hoge duurzaamheid, omdat deze voor tientallen jaren geen onderhoud nodig hebben. Dit is een aanzienlijk verschil met de volledig houten kozijnen die vroeger bij woningen aangebracht waren. Om de woning een stuk duurzamer te maken is het noodzakelijk om de kunststof kozijnen aan te laten brengen. Kunststof kozijnen prijs hangt af van de grootte van uw kozijnen, omdat deze vanzelfsprekend bij alle woning verschillen. Door het versturen van een offerteaanvraag kunt u hier echter snel antwoord op krijgen.
Kunststof kozijnen prijzen verschillen bij alle aanbieders, omdat deze andere soorten kosten in rekening brengen. Toch is het fijn voor u wanneer u het bedrijf kiest dat de laagste prijs hanteert voor kunststof kozijnen, omdat u dan geen cent teveel uit hoeft te geven.

Natuurlijk is het niet gemakkelijk om de verschillende bedrijven bij u in de buurt te vinden en hierbij ook nog een offerte te verkrijgen. Het is daarom slim om via deze website de offerteaanvraag in te vullen met uw gegevens en uw wensen, zodat de bedrijven daar rekening mee kunnen houden wanneer zij de offerte opstellen voor u.

Hoe Monteer Je Een Keukenblad?

De keuken is vaak het middelpunt van ons huis. Het is de plek waar we samen komen, koken en genieten van heerlijke maaltijden. Het keukenblad speelt een cruciale rol in zowel functionaliteit als esthetiek. Of je nu een nieuw keukenblad hebt gekocht of van plan bent er een te installeren, het correct monteren ervan is essentieel. In dit artikel nemen we je mee door het proces van het monteren van een keukenblad, stap voor stap, zodat je kunt genieten van een prachtig resultaat in jouw keukenruimte met je Miele keukenapparatuur.

Voorbereiding en Planning: De Sleutel tot Succes

Voordat je begint met het monteren van het keukenblad, is het cruciaal om alles goed voor te bereiden. Meet nauwkeurig de ruimte waarin het blad moet passen en zorg ervoor dat je alle benodigde gereedschappen en materialen bij de hand hebt. Denk aan waterpassen, schroeven, boormachine en een zaag. Een gedetailleerd plan voorkomt verrassingen tijdens het proces.

Zorg voor Een Stevige Ondergrond

Een stabiele en stevige ondergrond is de basis voor een goed gemonteerd keukenblad. Controleer of de kasten en het frame waarop het blad wordt gemonteerd, waterpas staan en stevig verankerd zijn. Dit voorkomt wiebelen en zorgt voor een solide basis voor het keukenblad.

Snijden en Aanpassen van Het Blad

In veel gevallen moet het keukenblad worden aangepast aan de vorm van de ruimte of rondom de gootsteen en kookplaat. Gebruik een zaag om het blad nauwkeurig op maat te snijden. Zorg ervoor dat de uitsparingen voor bijvoorbeeld de gootsteen precies passen, zodat er geen water kan lekken naar de kasten eronder.

Bevestiging en Verbindingen Maken

Afhankelijk van het type keukenblad dat je hebt, zijn er verschillende manieren om het aan de kasten te bevestigen. Gebruik stevige schroeven om het blad veilig vast te zetten. Zorg ervoor dat de schroeven goed zijn ingedraaid maar niet te strak om het blad te beschadigen. Maak ook sterke verbindingen tussen eventuele losse delen van het blad.

Afwerking en Controle

Controleer zorgvuldig of het keukenblad waterpas staat en stevig is bevestigd. Zorg voor een goede afwerking van randen en hoeken, gebruik eventueel afdeklatten voor een professionele uitstraling. Controleer alle verbindingen en schroeven nogmaals om er zeker van te zijn dat alles veilig en stabiel is.

Een Praktische en Stijlvolle Keukenruimte

Het correct monteren van een keukenblad vergt geduld, nauwkeurigheid en aandacht voor detail. Door de juiste voorbereiding, zorgvuldig snijwerk, stevige bevestiging en zorgvuldige afwerking kun je genieten van een keukenruimte die niet alleen functioneel is maar ook stijlvol oogt. Met deze stap-voor-stap gids kun je vol vertrouwen aan de slag en je keuken transformeren tot een praktische en aantrekkelijke plek waar je graag tijd doorbrengt.

Laat een kleine ruimte er ruimtelijk uitzien

Een kleur kan een grote invloed hebben op een ruimte waarin je bent. Zo bepalen ze voor een groot gedeelte de sfeer en de indruk die je hebt over een ruimte. Een kleur heeft de macht een ruimte een warme uitstraling te geven of juist het tegenovergestelde. Een kille koude uitstraling. Wil je graag een kleine ruimte ruimte niet zo benauwd eruit laten zien, dan is het verstandig om voor een lichte kleur te kiezen. Dit komt doordat lichte kleuren een ruimtelijk effect hebben.

Het gebruiken van een kleur kan een groot verschik maken in het ruimtelijk effect van een kamer. Als je een lichte kleur gebruikt zal je merken dat dit het gevoel van ruimte creëert. Het gevoel van een ruimtelijke kamer ontstaat doordat de lichte kleur reflecteert en licht afgeeft. Dit licht word verspreid in de kamer, waardoor het dus groter lijkt. Een donkere kleur zou het licht tegenhouden, waardoor de ruimte kleiner lijkt. Wel een voordeel van een donkere kleur is dat ze een warm gevoel geven.

Zorg ervoor dat er over het algemeen maar een kleur gebruikt word in je kamer. Als je er voor kiest de meubels dezelfde kleur te geven zal je merken dat dit er rustig uit zal zien. Door de kleur van de meubels dezelfde kleur te geven als de muur maar toch iets zou afwijken van de kleur door een iets donkere of lichtere kleur te kiezen zal je al snel en duidelijk het verschil zien. Je kamer zal er licht en ruimtelijker uitzien.

Als je een lamp op een witte muur laat schijnen zal er een verdere versterking van een ruimtelijk effect op je kamer ontstaan. Maar wat als je geen fan bent van witte muren omdat ze bijvoorbeeld te besmettelijk zijn. Dan is er voor jou de mogelijkheid om lichte koele tinten zoals licht groen of blauw te kiezen. Deze kleuren kunnen namelijk ook hetzelfde effect creëren.

Door bepaalde motieven op de muur te hebben kan je een kamer groter of juist hoger laten lijken. Een voorbeeld is dat je door een muur stikker of behang met verticale strepen het idee wekt dat de kamer hoger is. Het tegenovergestelde gebeurt wanneer je horizontale motieven gebruikt. Hierdoor zal de kamer een breder effect hebben.

Kies ook voor extra warmte in je kamer. Want alle kille kleuren moeten toch een tegenpool hebben. Kies voor een afvoerloze gashaard. Hij heeft warmte af en is makkelijk ik gebruik. En zoveel kosten ze tegenwoordig niet meer!

Welke cirkelzaag accessoires bestaan er?

Om nog meer uit uw cirkelzaag te halen is het verstandig om gebruikt te maken van accessoires. Veel hulpmiddelen worden al standaard meegeleverd met de cirkelzaag, wat natuurlijk extra handig is. Maar in de meeste gevallen is dit niet zo. Vooral de budget cirkelzagen beschikken niet over deze handige gadgets en hulpmiddelen. De meest bekende accessoires zijn het zaagblad en de geleiderail. Om een beter beeld te geven van deze twee accessoires geven we hieronder een korte omschrijving.

Goed geslepen gereedschap

Allereerst willen we vermelden dat je altijd de beschikking moet hebben over goed geslepen gereedschap. Niet alleen is het resultaat van de klus dan beter maar het werkt ook veiliger. Botte zagen kunnen voor gevaarlijke ongelukken zorgen en dat wil je uiteraard ten alle tijden voorkomen. Mocht je gereedschap wat botter worden dan kun je het bij een slijpbedrijf zoals bijvoorbeeld Meesterslijpers laten slijpen.

Zaagbladen

Er zijn veel verschillende soorten en maten cirkelzaagbladen. Zo beschikt de mini cirkelzaag over kleine zaagbladen en de tafelcirkelzaag over een groot zaagblad. Elk zaagblad heeft zijn eigen functie en gebruiken. Zo zaagt het ene zaagblad alleen hout en het ander alleen maar ijzer. Ook kunt u ervoor kiezen om een universeel zaagblad te kopen. Zo`n zaagblad kan namelijk verschillende soorten materialen zagen. Hiermee bespaart u enigszins op de aankoop van meerdere zaagbladen en natuurlijk het onderhoud ervan. Wanneer u al vaker met de cirkelzaag heeft gewerkt zult u merken dat het zaagblad na enige tijd stomp wordt. Het is dan tijd om het zaagblad te slijpen.
U kunt het zaagblad op meerdere manieren slijpen. De twee voornaamste manieren zijn het slijpen met een slijpmachine of met vijl. De eerste manier is meestal nogal prijzig, omdat u een slijpmachine moet aanschaffen en dit soms erg duur kan zijn. Daarom is het verstandig om het zaagblad eigenhandig te gaan slijpen met een vijl. Deze manier vereist wel enige ervaring. Wilt u geen moeite doen? Dan kunt het zaagblad tegen een kleine vergoeding laten slijpen.

Geleiderails

Handcirkelzagen zijn meestal uitgerust met een zaaggeleiding om normale zaagsneden te maken. Maar als u langere zaagsneden wilt maken is een zaaggeleiding niet voldoende. Daarom is de geleiderail ontworpen. Deze rail is gemakkelijk te bevestigen aan de cirkelzaag met behulp van een adapter. Deze adapter moet van tevoren gemonteerd worden om vervolgens deze vast te klikken aan de geleiderail. Invalcirkelzagen hebben meestal al van zichzelf een geleiderail voor de langere zaagsneden.
Net als alle cirkelzagen zijn ook de accessoires online te bestellen. Wanneer u online uw cirkelzaag koopt betekent dit meer keuze en dus ook meer kans om de geschikte cirkelzaag te kopen.

UW RUITEN VERVANGEN? PROFITEER VAN FINANCIËLE REGELING DUBBEL GLAS

Wie overweegt om ruiten te laten vervangen in huis doet er verstandig aan om op de hoogte te zijn van de aantrekkelijke financiële voordelen die momenteel van kracht zijn. Bij de keuze voor isolatieglas besparen mensen tenslotte twee keer zo veel geld. Naast energiebesparing door betere isolatie geldt er een lagere btw en kunnen mensen in sommige gevallen in aanmerking komen voor subsidies.

Waarom financieel voordeel?

Energiebesparende maatregelen in en om het huis dragen bij aan een beter milieu. De overheid wil dit graag belonen en huizenbezitters stimuleren om aanpassingen aan hun huis te verrichten. De voordelige regeling richt zich op diverse aanpassingen in het huis die resulteren in meer energiezuinigheid. Hier valt ook het plaatsen van dubbel glas of HR-glas onder.

Lagere btw

Tijdelijk is er sprake van een btw op het arbeidsloon verlaagd van 21 procent naar 6 procent. Wilt u hier gebruik van maken dan moet u zeker niet te lang wachten. Deze regeling loopt namelijk nog tot 1 juli 2015. Bent u toch van plan om uw ruiten te laten vervangen door een glaszetter dan zou het uiteraard zonde zijn om dit financiële voordeel mis te lopen.

Daarnaast zijn er diverse subsidiepotjes op lokaal niveau (provincie, gemeente) en is er sinds juli 2014 een landelijke subsidie voor het energiezuiniger maken van huurwoningen. Wellicht komt u hiervoor in aanmerking. Een erkende glaszetter kan voor u bekijken of u in aanmerking komt voor de bovenstaande financiële regelingen en u helpen met de aanvraag ervan.

Dubbel glas en HR-glas

Voorwaarde om met de aantrekkelijke financiële regelling uw ruiten te laten vervangen is dat u in ieder geval voor isolatieglas kiest, zoals dubbel glas of HR-glas. Dubbel glas en hoogrendement glas hebben een aantal voordelen. Het zorgt voor een beter leefcomfort, het houdt de warmte in huis beter vast en de kou buiten. Daarbij bespaart u ook nog eens op stookkosten, dus heeft u een lagere energienota.

Voor hoogrendement glas bestaan diverse soorten met verschillende isolatiewaarden. Ze worden aangeduid met HR, HR+ HR++. Ter vergelijking: enkel glas vervangen door HR++ glas kan in een gemiddelde eengezinswoning gemiddeld 430 m3 gasverbruik per jaar besparen. Dat is aanzienlijk als u weet dat een woning gemiddeld bijna 1300 m3 gas voor centrale verwarming nodig heeft. Laat dubbel glas of HR-glas wel plaatsen door een erkende glaszetter.

Een deur openen zonder sleutel

U wil uw huis naar binnen gaan en opeens ontdekt u dat u de sleutel kwijt bent. Dit is natuurlijk een groot probleem vooral als u nergens een reservesleutel heeft liggen. Soms heeft u wel een reservesleutel, maar zijn de buren misschien op vakantie. Of u bent zo laat thuisgekomen dat het niet bepaalt netjes is om nog aan te bellen.

Gelukkig kan de slotenmaker Rotterdam een deur openen zonder sleutel. Terwijl dit voor uzelf een groot probleem is draaien onze vakmannen hun hand er niet voor om. Doordat ze het juiste gereedschap in huis hebben kunnen ze elk slot snel weer openmaken zonder een sleutel nodig te hebben. U kan de slotenmaker Rotterdam op ieder moment van de dag bellen. Dit kan midden in de nacht of in het weekend. Het maakt niet uit wanneer u belt wij zijn altijd binnen 30 minuten aanwezig om het slot te openen.

Slot kapot

Een reden waarom u niet meer binnenkomt is omdat het slot kapot blijkt te zijn. Op de één of andere reden zit er geen beweging meer in. U heeft misschien wat slotspray geprobeerd, maar niets lijkt te helpen. Als u doorgaat met prutsen kan uw sleutel zelfs afbreken. Het is slim om direct uw vertrouwde slotenmaker Rotterdam te bellen. Wij zijn slechts één telefoontje verwijderd van de oplossing om uw deur weer open te maken. Hierbij hebben we zelfs geen sleutel nodig. Samen kijken we even rustig naar de verschillende opties. Regelmatig gaat het om slijtage en is het slot vervangen de slimste oplossing. De slotenmaker Rotterdam zorgt er in ieder geval voor dat u snel weer naar binnen kan.

SLEUTEL ZIT VAST IN HET SLOT

U heeft wel een sleutel, maar deze blijkt vast te zitten. Helaas komt dit vaker voor dan u vooraf zou denken. In een cilinderslot zitten verschillende pallen en veertjes. De sleutel blijft meestal achter de pal hangen. Als u de slotenmaker Rotterdam belt regelen we uiteraard dat de sleutel er weer uitgaat. Onze vakmannen hebben gereedschap in huis om de deur zonder sleutel weer open te maken. Helaas is het cilinderslot meestal niet te redden. Deze vervangen we direct voor een nieuw slot waarbij we ook meteen reservesleutels geven.

DEUR OPENEN ZONDER SLEUTEL

Zit u voor een gesloten deur in Rotterdam Zuid? Bel direct onze slotenmaker Rotterdam Zuid op. Wij zorgen ervoor dat we binnen een half uur ter plaatsen zijn. Als één van de weinige slotenmakers werken we zonder wachttijd. We sturen direct één van onze mannen om de deur open te maken zonder sleutel. Het maakt niet uit wat de oorzaak is wij krijgen de deur altijd open. In 96% van de situaties kan dit zelfs zonder het cilinderslot te beschadigen. U kan hierna gewoon uw oude sleutel weer gebruiken. Aarzel niet en bel vandaag nog de slotenmaker Rotterdam Zuid.